Over ons

Welkom bij HP Techniek bv

HP Techniek is specialist in verspanende technieken en oplossingen. Met onze uitgebreide mogelijkheden en technologische kennis behoren we al jaren tot de top. In combinatie met ons hoogwaardige machinepark leveren we totaaloplossingen van hoge kwaliteit. We zijn partner van onze klanten: samen creëren we de beste mogelijkheden en oplossingen. HP Techniek bestaat uit en heeft de mogelijkheid om te putten uit een krachtig netwerk van specialisten in productietechnieken en oppervlaktebehandelingen. De kennis om aan uw aanvraag te voldoen ligt binnen handbereik.

HP Techniek is een dynamische organisatie met meer dan 25 jaar ervaring in de industriële toelevering. Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, veelal cnc draaidelen icm diverse freesbewerkingen. Centraal staan gecompliceerde vormen in combinatie met nauwe toleranties gebaseerd op uw specificaties, normen en procedures. Onze professionele opdrachtgevers verlangen hoge prestaties in combinatie met een flexibele en efficiënte opstelling. Door ons brede pakket van diensten en bewerkingsmogelijkheden profiteert u als opdrachtgever maximaal van one-stop-shopping.

Draaien, frezen, assemblage en kwaliteit

Ons werkterrein beslaat de verspanende bewerkingen cnc draaien en frezen en de daar bijhorende nabewerkingen. Dit voor de productie van enkelstuks en kleine series hoogwaardige onderdelen. Wij investeren continue in kennis en middelen en beschikken over een goed geoutilleerd machinepark met vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Vakmanschap is onze kerncompetentie. Tevens bieden wij u extra toegevoegde waarde doordat wij in staat zijn om de door ons geproduceerde maakdelen voor U te assembleren. Ook bieden wij advies en ondersteuning op het gebied van engineering.

HP Techniek bv, staat bekend om zijn vakwerk op basis van aanwezige kennis en ervaring, met daarnaast het streven naar het verlenen van een optimale service.Tevens is er ruimte voor engineering, assemblage en montage. Dit maakt van HP Techniek een betrouwbare partner gespecialiseerd in zowel enkel stuks product als seriematig werk. HP Techniek beschikt over knowhow aangaande oppervlaktebehandelingen, zoals harden, slijpen, anodiseren, nitreren, verzilveren, verchromen, opspuiten, chemisch vernikkelen, polijsten, carboniseren. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Bent u geïnteresseerd in een actieve, betrouwbare, flexibele toeleverancier voor uw onderdelen? HP Techniek ziet uw belangen in en vindt een scherpe kostprijsbenadering vanzelfsprekend! Wij zorgen er graag voor dat de klant tevreden is en goed geïnformeerd blijft. Tevens streven we er naar de klant een adequate en specialistische oplossing te bieden. Heeft u vragen over een bepaald product, bewerking of heeft u belangstelling voor een offerte, probleemanalyse of een verhelderend gesprek, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

HP Techniek bv

Tijdslijn HP Techniek 1986 tot heden

  • HP Techniek bv is op 01/02/1989 opgericht door Dhr. Hans Hulman en Dhr. Paul Dijkstra.
  • In 2002 heeft er een bedrijfsovername plaats gevonden door Dhr. Raoul L'Hoest en Dhr. Malouel L'Hoest.
  • HP Techniek bv is in 2010 verhuisd van de Gildeweg naar de Nijverheidsweg in Barneveld.