Samenwerking Morelight

Joseph Klibansky Hedendaagse Mixed Media Artist
1 januari 2016
DiRossi, Trechters en tampers roestvast staal icm exotisch FSC® hout.
31 maart 2017
Show all

Samenwerking Morelight

HP Techniek maakt de lichtstraat 2.0 voor de bowlingbaan 2.0, een ontwerp van Morelight.

Morelight geeft advies, ontwerpt en biedt begeleiding, met als doel te ontzorgen. U bent bij Morelight aan het juiste adres voor lichtplannen, audio- en video-advies en complete domotica-ontwerpen. Morelight biedt totaaloplossingen en houdt rekening met uw wensen.

Morelight is merkonafhankelijk en werkt samen met architecten, interieurbouwers, installateurs en eindgebruikers als adviserend partner. Morelight is steeds weer vernieuwend en op de hoogte van de laatste technieken.

http://www.morelight.nl/

Comments are closed.